va hände egentligen?

för 4 årsen va ja 12 år, ja satt och fucking lekte med barbie än? ja hade precis börjat sminka mig, och det va med typ blå ögonskugga.
sen nu sitter jag och kollar bdbfokus för att kolla på alla patetiska små fjortisar, så ser man att nästan alla är 97or , alltså typ 12 år ? dom sminkar sig som 16 åringar, dom är fan ute längre än va ja är typ? det är ofta man ser typ 12 åringar står och röka och dricka?
va hände med att springa runt och leka i lekparken och leka med alla barbie dockor och allt.. inte ens det finns längre? barbie har blivit extremt utseende fixerat nu, har det väl alltid vart.. men inte som nu? det är helt jävla sjukt! ta inte ifrån våran barndom, det va den bästa vi hade.

Kommentarer
Postat av: Rasmush

Ens barndom är ingenting man kan uppleva igen. Speciellt inte känslan att inte behöva bry sig om något, det mesta var så enkelt. Håller med dig ;o Såg en liten knatte idag med gangster kläder o massa bling bling och snackade som om att var värsta Pimpen, han ba " Ne men den där jävla horan Sofie pallar ja inte va me, hon vill inte strula me mig mer " FÖR HELVETE DU GÅR I TYP 4AN?! Det är skrämmande.. ;o

2010-04-05 @ 19:20:38
URL: http://yodawg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0